Opi kaikki viinistä näiden 7 parhaan iPhone-sovelluksen avulla!

by Braylon Wells

Sinun ei tarvitse olla viinifanaatikko ja pudottaa sanoja, kuten Casillero Del Diablo, Château d ’Yquem tai Vega Sicilia nauttiaksesi lasillisen hyvää viiniä. Kuten kaikessa muussakin, hyvällä viinitiedolla voi päästä pitkälle. Viiniin tutustuminen ja ymmärtäminen on hauska prosessi, joka kiehtoo uteliaisuutta ja vaatii melkoista kokeilua. Jos tarvitset lisää motivaatiota, harkitse vastuullisen viinin juomisen suuria etuja: pienempi sydänsairauksien riski, vähentynyt tulehdus, syövän ehkäisy vain muutamia mainitakseni.
Huolimatta viineistäsi ja mieltymyksistäsi viinin suhteen, seuraavat iPhone-sovellukset auttavat sinua ymmärtämään viinejä paremmin ja sammuttamaan tiedon janoasi tästä suuresta juomasta.

1. AG-viini

Tämä The Approach Guides Wine -sovelluksena tunnettu resurssi on runsaasti tietoa sisältävä resurssi, joka sopii viiniaiheiden etsimiseen tyyleinä, rypälelajikkeina, ruokaleikkauksina ja nimikkeinä. Helppokäyttöisen ja intuitiivisen käyttöliittymän avulla käyttäjät voivat etsiä viinivaihtoehtoja henkilökohtaisten mieltymysten perusteella sijaintinsa valinnan jälkeen. Tämä on loistava sovellus viininjuojille, joilla on vähän käsitystä siitä, mitä he etsivät, mutta jotka eivät tiedä viinin erityispiirteitä. Se maksaa 2,99 dollaria.

2. Snooth Wine Pro

Tämä sovellus erottuu muista. Sen erottuvin piirre on kuvantunnistustekniikan käyttö (melkein scifimäinen). Tämän ominaisuuden avulla käyttäjät voivat ottaa valokuvan viinietiketistä ja yhdistää sen viininhoitajaan sovelluksen valtavassa viinitietokannassa, josta voit lukea viinin kuvauksen ja käyttäjien arvostelut ennen pullon ostamista. Snoothin muita ominaisuuksia ovat virtuaalinen kellarin viinivaraston hallintajärjestelmä, viinikauppojen maantieteellinen hakuominaisuus ja yleinen viinihaku tyypin ja lajikkeen mukaan.

3. Hei Vino

Kun tarvitset viinisuosituksia, olipa kyseessä sitten treffit, erikoistilaisuus, tietty maku, loma, yhdistäminen tiettyyn ruokaan tai haluat vain yksinkertaisesti viiniä tietyltä alueelta, Hello Vino on sovellus. kääntyä. Esimerkiksi kiitospäivän illalliseksi Hello Vine suosittelee muun muassa Talley Vineyards Chardonnayta täydelliseksi lisukkeeksi kalkkunapaahdetuksi. Lue lisää Hello Vinosta – ja se on ilmainen sovellus!

4. Viinitapahtumat

Viinin juominen on hieno sosiaalinen aktiviteetti, jonka nautinto voi kasvaa eksponentiaalisesti ystävien seurassa. Jos viininmaistajaiset ovat harrastuksesi ja haluat pysyä ajan tasalla tällaisista tapahtumista alueellasi tai missä tahansa muussa paikassa, tämä sovellus on hyödyllinen sinulle. Se tarjoaa useita makuluetteloita viineille ja väkeville alkoholijuomille missä tahansa valitsemassasi paikassa, ja antaa tietoja siitä, kuka, mitä ja missä.

5. Viiniharrastajaopas

Tällä sovelluksella on arvosteluja ja arvosteluja yli 100 000 viinille. Se on täydellinen resurssi kaikelle viiniin liittyvälle muokattavissa olevilla parametreilla, joiden avulla voit säätää hinnan, tyylin, luokituksen, alueen, parhaiden ostosten ja monien muiden mukaan. Siinä on myös Wine 101 -osio, joka sisältää hyödyllisiä artikkeleita useimmista viiniin liittyvistä aiheista.

6. Yhdistä se

Lopullinen viinin ystävä ei vain juo viiniä, vaan myös yhdistää sen täydellisesti muiden ruokien kanssa. Sonoman viininparittelun asiantuntijan luoma Pair Se rohkaisee viinin ystäviä ravistelemaan puhelimiaan (iPhone) löytääkseen täydellisen vaihtoehdon ruoalle tai viinille tai löytää satunnainen parittelu sovelluksen avulla. Sovellus ottaa huomioon makusillat, suhteelliset painot ja makuelementit löytääkseen täydellisen parin. Lyhyesti sanottuna tämä 2,99 dollarin sovellus tuntee viinin!

7. Drync-viini

Kuten nimestä voi päätellä, tämä sovellus käy läpi viininjuontiprosessin jokaisen vaiheen. Yli miljoonan viinin tietokannasta ei ole epäilystäkään, että löydät etsimäsi. Tämä sovellus syntyi kehittäjän halusta seurata juomistaan.
Kun löydät viinisi, voit tehdä makuista muistiinpanoja, arvioida sen ja jopa lisätä valokuvan etiketistä pulloon, jotta voit muistaa sen. Nämä tiedot tallennetaan virtuaalikellariisi, jotta voit seurata maistamiasi viinejä. Heillä on rajoitettu ominaisuus ilmainen versio, jonka avulla voit kokeilla sitä ennen ostamista. Se maksoi vain 4,99 dollaria.

You may also like