5 parasta sovellusta viininystävien yhdistämiseen

by Braylon Wells

Viininjuomiseen sosiaalisena toimintana osallistuvien ihmisten määrä on yhä ylivoimaisempi. Tämän seurauksena internet ja erityisesti sosiaalinen media ovat eturintamassa pyrittäessä tarjoamaan alusta ja sovelluksia viinin ystäville heidän verkostoitumissivustoillaan. Yllättäen viimeaikaiset tilastot osoittavat, että aina kun valmistaudut avaamaan tuon viinipullon, toisella alueella on joku muu, joka nauttii samasta ja haluaisi jutella kokemuksesta. Alla on muutamia sovelluksia, jotka keskittyvät auttamaan viinin ystäviä jakamaan kokemuksiaan, löytämään uusia viinilöytöjä ja erityisiä hetkiä sosiaalisessa mediassa?

1. Herkullinen

Delectablesta on yhä enemmän tulossa ylivoimaisesti paras viinisovellus monille viinin ystäville. Ilmeisesti tämä sovellus on kehitetty erityisesti viinikuvien jakamiseen, vaikka voit lisätä keskustelua ja tekstejä. Useat tekijät tekevät tästä sovelluksesta kätevän työkalun älypuhelimeesi, kuten sen kehittämisessä käytetty tekniikka.
Siinä on etiketintunnistusominaisuus, jonka avulla se tunnistaa lähes kaikentyyppiset viinit alkuperästä riippumatta. Se tarjoaa myös hyvin yksityiskohtaista, oleellista ja olennaista tietoa viinistä, kuten viinin tuottaja, sen merkin vuosikertanimi ja jopa käytetty rypälelajike.
Lisäksi voit arvostella viiniä ja seurata viininvalmistajia ja sommeliereja kaikkialta maailmasta, nähdä heidän juomansa ja saada heidän arvionsa tuhannesta viinityypistä. Sovelluksen avulla voit etsiä viinejä eri luokkien, esimerkiksi lajikkeen tai alueen mukaan, ja rakentaa oman kellarisi. Vielä parempi on, kun näet viinin, josta pidät, voit ostaa sen sovelluksen avulla.

2. Viini ystävien kanssa

Aivan kuten herkullinen tapaus, Wine With Friends sisältää sosiaalisen yhteisön puolen, jossa jaat suosikkiviinikuvasi. Tämä sovellus vie sen kuitenkin hieman pidemmälle siinä mielessä, että kun olet ladannut kuvan, sinut ohjataan toiselle sivulle, jonne voit lisätä kokemuksia koskevia huomautuksia. Tehdäksesi siitä houkuttelevamman ja lisätäksesi viinin tunteen, tavallisen tylsän muistilehtiön sijasta saat puhelimen näytölle pyörän, jossa on erilaisia ​​​​viiniteollisuudessa saatavilla olevia makuja, kuten kukka ja marja.
Kun olet valinnut haluamasi luokan, voit tarkentaa valitsemalla muita alaluokkia, kuten ruusu ja vadelma. Listassa on laaja valikoima, joista valita. Vaihtelee länsimaisista mauista Aasian makuihin asti. Sovelluksen jälkeinen perusidea on, että voit helposti jakaa tekemäsi muistiinpanot muiden sovelluksen asentaneiden ystävien kanssa ja kokeilla heidän ehdotuksiaan.

3. Drync-viini

Dryncia on kutsuttu viinisovellusten shazamiksi. Se tunnistaa juomasi, sen jälkeen kun olet ottanut kuvan pullosta, ja antaa sinulle mahdollisuuden luetteloida se ja opastaa sinut tapahtuman läpi. Se väittää tietokannan yli 3 miljoonasta viinistä. Sen tärkeimmät ihastuttavat ominaisuudet ovat kuvantunnistustekniikka, käyttäjän mahdollisuus tilata silmään osunut viinipullo sovelluksesta ja sosiaalisen median ominaisuus, jossa voit jakaa uusimmat viinilöydösi, arviosi ja mielipiteesi tietty valikoima viinejä.

4. Vivino

Vivino noudattaa samanlaista lähestymistapaa kuin muut sarjansa, mutta keskittyy enemmän luetteloimiseen ja vähemmän kuratointiin. Vain napsauttamalla viinipullosta saat kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää, esimerkiksi luettelon alueesi jälleenmyyjistä, jotka myyvät sitä, ja tavan tallentaa vaikutelmasi. Se väittää tietokannan yli miljoonasta viinistä ja sillä on yli 3 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa.
Tämä tekee siitä mahdollisesti erittäin hyödyllisen, varsinkin kun otetaan huomioon, että se on yksi harvoista hyvistä viinisovelluksista, joissa on Android-versio. Voit myös jakaa muistiinpanosi Facebook-kavereidesi kanssa. Vivino lähettää sinulle push-ilmoituksen, kun muut pitävät viinistä, ja antaa sinulle keskimääräisen arvion ja hinnan jokaisesta viinipullosta. Sovellus on ilmainen iPhonelle ja Androidille.

5. Murskattu

Tämä on sosiaalisesti ohjattu sovellus, jonka avulla sen käyttäjät voivat seurata, etsiä ja jakaa suosikkiviinejä ja uusimpia viinilöytöjä sosiaalisten verkostojen kautta. Sovelluksessa on ”cheer”-painike, joka toimii samalla tavalla kuin ”tykkää”-painike Facebookissa. Tämä ominaisuus on täydellinen niille, joiden viinikummitus saa heidät tyytyväiseksi. Tämä sovellus auttaa ongelmissa, kuten muistamaan edellisenä iltana syömäsi viinin nimen, selvittämään, mitä viinejä ystäväsi juovat, ja jopa saamaan ystäviesi mielipiteen pullosta, jota olet avaamassa!

You may also like