Tee kodistasi mukavampi paikka asua 5 upealla Android-sovelluksella

by Braylon Wells

Arvostat kotiasi täysin vain, jos pidät sen järjestyksessä, koska kun kaikki on sekaisin, tunnet suuren painon harteillasi. Ehkä sinun on vihdoin aika ryhtyä tarvittaviin toimiin saadaksesi korttitalosi kuntoon, ja jos sinulla on Android-laite, se ei voisi olla yksinkertaisempaa joidenkin hienojen sovellusten ansiosta. Katso joitain näistä, joita sinun tulisi tarkastella lähemmin ennemmin tai myöhemmin.

Hyvä taloudenpito

Jos olet lukenut lehden tai vieraillut verkkosivustolla ennen kuin tiedät, kuinka paljon hyödyllisiä neuvoja Good Housekeeping antaa, ja nyt sinulla on mahdollisuus tarkastella näitä tietoja suoraan Android-puhelimestasi. Se on yksi markkinoiden täydellisimmistä taloudenhoitosovelluksista, ja kun aloitat sen käytön, kodistasi tulee paljon mukavampi paikka asua. Löydät myös tuhansia inspiroivia kuvia, jos tarvitset apua ideoiden keksimiseen minkä tahansa sisustukseen. huone kotonasi.

Koti Tucker

Jos haluat järjestää kotisi, sinun on yleensä aloitettava keittiöstä, koska se yksi huone sotkeutuu nopeammin kuin missään muualla. Home Tucker antaa sinulle kaikki upeat vinkit, joita tarvitset keittiösi järjestämiseen mahdollisimman tehokkaalla tavalla. Siellä on myös paljon hienoa tietoa, joka opettaa säästämään rahaa käyttämällä hienoja supermarket-ostosvinkkejä, ja jos sinulla sattuu jäämään ruokaa yli aterian jälkeen, voit löytää muutamia tapoja hyödyntää sitä.

Junkien järjestäminen

Ellet asu kenkälaatikon kokoisessa kodissa, sinulla on satoja tehtäviä, jotka on suoritettava, ja osa niistä on selvitettävä säännöllisesti. Junkien järjestäminen antaa sinun hoitaa kaikki nämä tehtävät ja heittää ne suureen kasaan. Valitse 3 täytettäväksi joka päivä, ja päädyt edistymään, mikä on itse asiassa erittäin hyödyllistä, koska jos olet rehellinen itsellesi, et tekisi paljon, jos sinulla ei olisi mitään, joka auttaisi sinua pysymään motivoituneena.

Päivittäistavaramme

Ruokaostokset on yksi maailman kiittämättömimmistä tehtävistä ja olisi hienoa, jos jääkaappisi ja keittiön kaapistosi varastoisivat itseään automaattisesti, mutta eivät tee itseään ja sinun täytyy käydä viikoittain hakemassa kaiken tarvitsemasi. Onneksi sinun ei enää tarvitse kirjoittaa ostoslistaasi paperille, koska voit tehdä sen tämän sovelluksen kautta. Se on tehokkaampi kuin luulet, ja jos teet ostoksia kumppanisi kanssa, voit jopa mennä eri tavoin ja tavarat poistetaan luettelosta, kun joku teistä poimii ne.

Maids

Jos olet kyllästynyt kovapuulattian kiillottamiseen ja wc-istuinten puhtaaksi pesemiseen, sinun ei tarvitse tehdä sitä enää. Tietysti sinun on roiskettava käteistä, jotta joku tulee sisään ja tekee kaiken puolestasi, mutta se on sen arvoista, jos et kestä enää ajatusta kodin siivoamisesta. Jos olet vihdoin valmis heittämään pyyhkeen, olen varma, että haluat löytää sopivan korvaajan, ja jos käytät The Maids -sovellusta, voit löytää kaipaamasi piian.

Aloita nyt jotain

Nyt kun tiedät, kuinka kukin sovellus voi auttaa järjestämään kotisi omalla erityisellä tavallaan, sinun kannattaa aloittaa muutamalla. Lataa ne ja testaa niitä, koska tiedän, että tulet olemaan tyytyväinen tuloksiin ja alat taas rakastaa kotiasi.

You may also like