4 kuntoilua, joista lapsesi rakastaa

by Braylon Wells

Haluatko saada lapsesi pois olohuoneen sohvalta? Huolestuttaako lapsesi videopelihulluus sinua? Tarvitsetko apua kannustaaksesi heitä pysymään kunnossa? Ei ongelma – alla on lueteltu 4 mahtavaa kuntoilutoimintaa, jotka eivät vain auta pitämään lapsesi kunnossa, vaan myös juurruttavat heihin erilaisia ​​elämäntaitoja ja kykyjä. Kyllä, nämä aktiviteetit ovat myös hauskoja, joten lapsesi tulevat rakastamaan kuntoaan!

Urheiluvalmennus

Haluatko, että lapsesi pysyvät kunnossa antamalla heidän tehdä jotain, mistä he todella pitävät? Toki, entä jos rohkaisisit heitä ryhtymään valitsemaansa urheilulajiin? Lasten lähettäminen urheiluvalmennukseen ei ole vain ihanteellinen heidän fyysisen kuntonsa vuoksi, vaan se on myös loistava tapa juurruttaa heihin itsenäisyyttä ja itseluottamusta. Yritä selvittää, mihin urheilulajiin lapsesi on taipuvaisempia, ja ilmoittaudu sitten valmennukseen. Tämä on paras tapa motivoida heitä jatkamaan urheilua ja tuoda esiin intohimonsa lajia kohtaan. Urheilun pelaaminen auttaa heitä ymmärtämään peliä paremmin ja parantaa myös heidän sosiaalisia taitojaan. He kehittävät ominaisuuksia, kuten ryhmätyöskentelyä, kurinalaisuutta, keskittymistä, kunnioitusta, tavoitteiden asettamista, keskittymistä ja urheiluhenkeä.

Telttailu ja patikointi

Lasten rohkaiseminen säännöllisesti leireille ja vaelluksille on jälleen yksi loistava tapa auttaa heitä pysymään kunnossa ja terveinä. Vaellus ei vain auta pitämään lapsesi kunnossa, vaan auttaa myös herättämään hänessä arvostusta luontoa ja ulkoilua kohtaan. Sen lisäksi, että se on ehdottoman hauskaa, se on loistava tapa auttaa heitä olemaan kiitollisia kaikesta seikkailusta ja kauneudesta, jota luontoäiti voi tarjota. Paras vaihtoehto on saada lapsesi tutustumaan patikointiin ja pitkien matkojen kävelyyn heidän ollessaan vielä pieniä. Mitä aikaisemmin tutustut pitkien matkojen kävelyyn, sitä vastaanottavaisempia he ovat reppumatkalle myöhemmässä iässä. Lisäksi tämä on loistava tapa olla yhteydessä lapsiisi ja auttaa heitä kokemaan erämaan kauneus.

Potkunyrkkeily

Jos haluat lapsesi oppivan täydellisen yhdistelmän perinteisiä kamppailulajipotkuja ja länsimaista nyrkkeilyä, harkitset todennäköisesti potkunyrkkeilyä. Lasten ilmoittaminen potkunyrkkeilytunneille olisi hyvä idea, jos etsit turvallista ja hauskaa tapaa pitää heidät kunnossa. Lapsilla on hauskaa lyödä ja potkaista pehmusteita ja kilpiä, samalla kun he oppivat ryhmätyön arvot. Se auttaa myös lapsiasi kehittämään ominaisuuksia, kuten kurinalaisuutta, päättäväisyyttä ja kunnioitusta, ja antaa heille halun asettaa ja saavuttaa tavoitteita. Se auttaa lapsia puolustautumaan epäterveelliseltä vertaispaineelta ja kiusaamiselta. Lisäksi se auttaa parantamaan lapsesi motorisia taitoja, voimaa ja koordinaatiota.

Puutarhanhoito

Jos etsit hauskaa tapaa pitää lapsesi kunnossa ja aktiivisena, miten esittelet hänet puutarhanhoidon kiehtovaan maailmaan? Tee päätös kasvattaa oma kasvimaasi tällä kaudella ja ota lapsesi mukaan koko kokemukseen. Puutarhanhoito on eeppinen tapa pitää lapsesi kunnossa ja juurruttaa heihin erilaisia ​​kykyjä ja elämäntaitoja. Anna heidän osallistua aktiivisesti rikkaruohojen kitkumiseen, nurmikon haravointiin, kasvien kastelemiseen, lannoitteiden kastelemiseen ja niin edelleen. Samalla lapsesi oppii monia ominaisuuksia, kuten itseluottamusta, vastuuntuntoa, myötätuntoa, ryhmätyötä, päättelyä ja löytämistä, arvostusta ulkoilua kohtaan, ravitsemustietoa ja paljon muuta.

You may also like