5 erittäin tehokasta tapaa säästää nopeasti ensimmäistä taloa varten

by Braylon Wells

Oman kodin ostaminen ei ole näinä päivinä helppoa, ja useimmat ihmiset joutuvat vuokraamaan, mutta jos haluat lopulta poistua vuokramarkkinoilta, sinun on kerättävä kunnollinen talletus ennen kuin alat etsiä asuntolainoja. Se on aina helpommin sanottu kuin tehty, joten aiomme tarkastella tehokkaita tapoja, joilla voit säästää talletuksesi nopeammin kuin koskaan ennen.

Älä edes ajattele sitä

Jos sinulla on rahaa taskussasi, käytät sen roskaan. Tiedän, että saatat luulla, että pystyt vastustamaan kiusausta, mutta me kaikki innostumme ostaessamme tavaroita, joten on todennäköistä, että rahasi polttavat reikiä taskuusi koko kuukauden ajan. Helppo tapa kiertää tämä on siirtää tietty määrä rahaa automaattisesti erityiselle säästötilille heti, kun saat maksun, koska jos se on poissa näkyvistä, se on poissa mielestä, etkä tunne houkutusta sukeltaa siihen.

Etsi parempi tarjous, kun mahdollista

Kun säästät vain pienen summan rahaa, sillä ei ole väliä, missä säilytät sen, koska et ansaitse paljon korkoa. Asiat muuttuvat, kun säästät kotia varten, sillä tililläsi olevaa rahaa ei tarvitse aivastaa. Tämä tarkoittaa, että jos voit siirtää rahasi tilille, jolla ansaitset enemmän korkoa, todellinen summa, jonka saat vuoden lopussa, voi olla mukava vaihtopala.

Luovu kaikista ylellisyyksistä

Joskus sinun on elettävä rajusti muutaman vuoden, jos haluat saavuttaa jotain erityistä myöhemmin. Kun sanon, että asu huonosti, en tietenkään tarkoita, että sinun pitäisi asua kaduilla, mutta jos maksat vuokraa suuresta asunnosta, sinun kannattaa harkita muuttamista jonnekin paljon halvempaan paikkaan, jotta säästät enemmän rahaa joka kuukausi. Et tule katumaan sitä muutaman vuoden kuluttua, kun sinulla on mukava oma talo, mutta odotat paljon pidempään, jos vaadit ylellistä elämää juuri nyt.

Pienet asiat yhdistyvät

Kuppillisen kahvia ostaminen Starbucksista ei ole iso asia useimmille ihmisille, koska yksi kuppi ei ole kovin kallis, mutta kun ostat niitä joka päivä, ne kasvavat pian. Tämä sisältää esimerkiksi voileipiä, suklaata tai muita pieniä herkkuja, joita ostat päivittäin. Vakuutan, että saatat käyttää muutaman sadan dollarin asioihin, joista saat nauttia vain 5 minuuttia, joten eikö olisi parempi sijoittaa rahat talon talletuksiin, koska voit nauttia uudesta kodistasi elinikä?

Kallis ei ole yhtä hauskaa

Jos saat vain muutaman viikon loma-aikaa vuodessa, saatat lähteä kalliille ulkomaille lomalle ja palattuasi olet todennäköisesti noin 4 000 dollaria alaspäin riippuen siitä, minne menit ja kuinka suuri perheesi on. Kuvittele nyt, kuinka paljon rahaa säästäisit talon talletusta varten, jos menisit telttailemaan muutaman viikon yli 5 vuoden ajan. Sinulla on todennäköisesti yhtä hauskaa telttailu perheesi kanssa, mutta sinulla olisi ylimääräinen 20 000 dollaria käytettäväksi talon talletuksesta, ja asuntolainaasiamiehet rakastaisivat sinua.

Päätös on sinun

Et halua viettää suurinta osaa elämästäsi vuokramarkkinoilla, mutta kukaan ei aio antaa sinulle asuntolainaa kuten ennen vanhaan. Se ei toimi enää niin, ja olet nähnyt, kuinka paljon vahinkoa se on tehnyt, joten sinun täytyy saada se talletus säästöön, halusit tai et. Se, kuinka nopeasti teet sen, on täysin sinun päätettävissäsi, mutta ainakin asioiden, joista olemme tänään puhuneet, pitäisi helpottaa asioita.

You may also like